miércoles, 29 de abril de 2009

"Connecto amb altres dones, totes ens entenem en el llengüatge íntim i emocional entre nosaltres"









Anna Llenas és una veïna de Terrassa que es guanya la vida realitzant tota mena de dissenys gràfics i de creacions artístiques. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i graduada a Disseny Gràfic a l’Escola Oficial d’Arts Aplicades i Oficis de Barcelona (Llotja), l’artista confesa que no es separa dels llapissos i els colors des de que tenia 3 anys.

Durant algun temps ha estat treballant per diverses agències de publicitat com ara LOWE, Bassat Ogilvy & Matters, Publicis Casadevall Pedreño i l’estudi gràfic NEXT.
I a part de tot això, Anna Llenas és blocaire de la nostra bloquesfera. Les seves obres, molt relacionades amb la figura femenina, ténen una plasmació virtual a través del seu bloc facilitant que siguem molts els qui disfrutem de les seves il.lustracions. Per altra banda, l’artista també fa difusió de la seva obra amb la seva pròpia pàgina web, on de manera més organitzada, pots veure la seva trajectòria professional i possar-te en contacte amb ella per tal de demanar-li qualsevol mena de feina artística.




Quina és la teva professió?
Dissenyadora, il.lustradora, artista

Als teus treballs hi ha una clara referència constant a la figura femenina, per què?
No ho sé, em surt així. Crec que conecto amb l’expressió de l’ànima, i aquesta és femenina. M’agrada aprofundir en la complexitat d’aquesta, expressar el què diu, entendre de què em parla.
Parla’m de les teves obres dirigides a la dona.
Doncs parlo del llenguatge íntim de l’ànima, dels somnis, les il.lusions, els sentiments, les emocions, les pors.... És l’expressió des del nucli més pur i íntim del què som. Per això connecto amb altres dones, totes ens entenem en el llengüatge íntim i emocional entre nosaltres, de vegades ens costa parlar-ho amb paraules, però amb les imatges podem entendre’ns i reflexar-nos i sentir-nos acompanyades.

Has treballat a importants agències creatives a Barcelona, per què vas deixar aquellos treballs tan interessants?
Bé de fet va ser la vida la què va decidir per mi, però per mi va ser un regal ja que tot i què estic molt contenta d’haver treballat en aquests llocs, no volia estar-m’hi tota la vida. De fet la publicitat mai ha fet del tot per a mi.

Fas servir Internet per facilitar el teu treball diari?
I tant!! imprescindible! el mail, la web, el blog... és una porta que facilita un munt de coses.




Per què fas servir Internet a la teva vida personal?
Doncs pel mateix, el mail, la web... cercar adresses, veure imatges, conèixer cançons, buscar informació....

Com vas conèixer Dones en xarxa?
A través de la web de l’ajuntament de Terrassa, polítiques de gènere, on vaig participar en el Concurs de Cartells del dia de la dona.

Des de Dones en xarxa fem que cada cop hi hagin més dones a la xarxa, què et sembla el nostre plantejament d’associació?
Em sembla molt interessant i motivador. La iniciativa és molt maca, de conèixer’ns i expressar-nos, de compartir a través del web i molt més.

Entrevista realitzada per Celia DEX per a Dones en xarxa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Powered by FeedBurner