miércoles, 15 de abril de 2009

"S’ha de sortir per tenir més amplitut de mires"


Mª Carme Piedrafita és la Presidenta de l’Espai de Dones de Sabadell. Espai de Dones és una associació que, des de fa temps, col.labora amb la Regiduria d’Igualtat Dona-Home de Sabadell. El seu treball diari es veu reflectit en la quantitat de cursos, tallers i activitats de diferents tipus que fan durant tot l’any. Ténen un grup de teatre pròpi, un grup de cant coral i un grup de caminadores. Ténen contacte directe amb diversos professors de la Universitat Autònoma de Barcelona per tal de possar la Universitat a l’Abast de Tothom.


Quina és la teva funció a Espai de Dones?
La meva funció ara és la de presidenta.


Còm va nèixer Espai de Dones? Amb quins objectius?
Un grup d’amigues van pensar fer-ho, erem 10 en aquell moment. Teniem inquietuts, ganes de fer coses i vam pensar que a través d’una associació les podríem canalitzar.


Quina mena d’activitats feu a l’Espai de Dones?
Fem moltíssimes activitats, culturals, formatives i de lleure.


Teniu presència a la xarxa (pàgina web, bloc, forums,…)?
Per ara només el correu i estem a la web de Dones en Xarxa de Sabadell.


Feu servir Internet per a alguna cosa?
Fem servir Internet només per enviar o rebre missatges.


Tu personalment has fet un dels tallers de Dones en xarxa, ara que conèixes el projecte, quina opinió tens? de què manera penses que podriem millorar?
Tinc molt bon record del taller. Per millorar penso que les conferències informartives sobre el tema com va fer la Maria Freiria a l’Auditori del Vapor Badia s’hauriem de donar en tots el centres de dones gratuïtament. Encara que després no es faci el taller. Només per que les dones sapiguem que és Dones en Xarxa.


Animaries a alguna amiga per tal de aprender a fer servir la xarxa? Per què?
Sí per saber més, per conèixer més, per tenir més possibilitats.


Què diries a les dones de Sabadell que es queden soletes a casa seva sense sortir al carrer a realitzar qualsevol activitat social?
Que surtin, tenim tota mena d’entitats, centres cívics, casals per les més grans, no val quedar-se a casa. S’ha de sortir per tenir més amplitut de mires.


Podeu contactar amb l’Espai de Dones a l’adreça següent:
c/ Canonge Joncar, 122-D
08208-Sabadell.
Telf. 93 716 85 14
espai_de_dones@yahoo.es
Però per atendre a les sòcies ho fan al Centre Cívic de la Creu Alta-Cal Balsach. Tots el dimecres a la tarda de les 17 a les 19’30 hores a l’Aula 3. En aquest Centre Cívic és on fan la majoria de les activitats.


Entrevista publicada a http://www.donesenxarxa.cat/.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Powered by FeedBurner